REDCOM Digital MediaREDCOM Digital MediaREDCOM Digital MediaREDCOM Digital Media
Λαμία 35100, Φθιώτιδα
22310 39466
(08πμ - 06 μμ)
info@redcom.gr

ΠΡΩΤΟ Φιλολογικό Φροντιστήριο

Πριν λίγο καιρό γνωρίσαμε τον Χρίστο Π. Γαληρόπουλο και την Έφη Ζαχαρή! Δύο νέοι άνθρωποι, φιλόλογοι επιπέδου master. Ξεκινήσαμε μαζί τους μία όμορφη συνεργασία η οποία κατέληξε σε ένα επίσης όμορφο αποτέλεσμα.

Έπειτα από 20 χρόνια ενασχόλησής τους με την φροντιστηριακή εκπαίδευση, δημιούργησαν ένα νέο εκπαιδευτικό χώρο, το ΠΡΩΤΟ φιλολογικό φροντιστήριο. Κατανοώντας ότι η γνώση αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο ανάπτυξης και προόδου του ατόμου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας θέτουν ως στόχο την έγκαιρη και συστηματική προετοιμασία των μαθητών ως αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής μας.

Στόχος

Η δημιουργία ενός καλαίσθητου website, ελκυστικό για τον μαθητή αλλά και τον γονέα αλλά και ταυτόχρονα εύχρηστο και λειτουργικό για τον χρήστη.

Δημιουργήσαμε λοιπόν ένα website κυρίως στα χρώματα του λογοτύπου του φροντιστηρίου προσθέτοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται μαθητής και γονέας καθώς και καλαίσθητες φωτογραφίες των χώρων του.

Η πρόκληση

Εκτός του website, ο Χρίστος μας ζήτησε και μία εφαρμογή που θα χρησιμοποιούν μόνο οι μαθητές, οι γονείς αλλά και οι καθηγητές, κυρίως για την ενημέρωσή τους σχετικά με τις βαθμολογίες αλλά και την πρόοδο του μαθητή κλπ.

Εμείς, το πήγαμε λίγο παρακάτω. Δημιουργήσαμε ένα πλήρες πληροφοριακό σύστημα οπου ο διαχειριστής δημιουργεί τις τάξεις του φροντιστηρίου, καταχωρεί τους μαθητές με δικό τους ξεχωριστό username και password, καταχωρεί τον γονέα του μαθητή επίσης με δικά του στοιχεία πρόσβασης για να βλέπει την πρόοδο του ενώ ο καθηγητής έχει την δυνατότητα να ανεβάζει την βαθμολογία του κάθε μαθητή ξεχωριστά. Τέλος, προσθέσαμε και ένα ημερολόγιο όπου ο διαχειριστής μπορεί να αναρτά events του φροντιστηρίου, προγραμματισμένα διαγωνίσματα κλπ.

Το αποτέλεσμα, μπορείς να το δεις στο www.protolamia.gr