Πόσο χρήσιμη είναι μία ιστοσελίδα για μία Μικρή Επιχείρηση

Μία ερώτηση που δέχομαι συχνά σχετικά με την αναγκαιότητα μίας ιστοσελίδας από διάφορους επαγγελματίες, είναι το γιατί πρέπει να αποκτήσω μία ιστοσελίδα;

Ποιο συγκεκριμένα αλλά και μία ερώτηση που δέχθηκα πριν από λίγες ημέρες;

Έχω μία μικρή επιχείρηση, ουσιαστικά αποτελείται από εμένα και την γυναίκα μου και τα προϊόντα μου/υπηρεσίες μου δεν μπορούν να πωληθούν από το Internet. Θα βοηθηθεί η επιχείρηση μου αν μπω στην διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας;

Η απάντηση που έδωσα; ΝΑΙ, αν έχεις μία μικρή επιχείρηση, πρέπει να έχεις ιστοσελίδα και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το διαδίκτυο πλέον έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και καθημερινά όλο και περισσότεροι αγοράζουν μέσω διαδικτύου ότι μπορείς να φανταστείς, υπολογιστές, βιβλία, υπηρεσίες, ότι υπάρχει.

Αυτό που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι η παρουσία σας στο διαδίκτυο γίνεται με σκοπό την εύρεση νέων πελατών, συνεργατών ή ακόμα και επενδυτών και φυσικά επιτυγχάνεται η γενικότερη οπτική προβολή της επιχείρησης 24 ώρες το 24ωρο, δηλαδή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ένας υποψήφιος πελάτης θα βρει την επιχειρήση σας ανοιχτή.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι η απόκτηση και μόνο μίας ιστοσελίδας δεν είναι δεν είναι αρκετή. Η επιχείρηση σας θα πρέπει να διαθέτει μία επαγγελαμτικά κατασκευασμένη ιστοσελίδα αν και εφόσον θέλει να την πάρουν σοβαρά οι επισκέπτες, πελάτες, συνεργάτες. Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να κάνει εντύπωση, μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο η δική σου επιχείρηση στο διαδίκτυο. Μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα μιας μικρής επιχείρησης αντανακλά επαγγελματισμό σαν να είναι μία μεγάλη εταιρεία.

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας είναι η βιτρίνα του καταστήματος σας στον παγκόσμιο ιστό και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς σας και πρέπει να του φερθείτε…ανάλογα!

Θοδωρής Μαγκλάρας
REDcom web developer

By | 2018-05-13T12:35:48+00:00 Μάιος 13th, 2017|Διάφορα|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.