Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
  • All
  • Digital Marketing
  • Graphics
  • Web Design/Development
  • Web Hosting
Fonografos – Ενημερωτικό portal

Fonografos – Ενημερωτικό portal

To Fonografos.net είναι από τα παλαιότερα ενημερωτικά Portals στη Φθιώτιδα. Ενημέρωση, κυρίως τοπικά, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, πολιτισμός, κοινωνία μερικά από την θεματολογία που καλύπτει με καθημερινή ενημέρωση.

Η REDCOM ανέλαβε τον ανασχεδιασμό του website, το S.E.O., αλλά ανέπτυξε και τεχνικές για την πιο γρήγορη φόρτωση του site στον τελικό χρήστη.

Radio NET 101,9 – Λαμία

Radio NET 101,9 – Λαμία

To Radio NET 101,9  είναι το πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της Στερεάς Ελλάδας, εκπέμπει από το κέντρο της Λαμίας στους 101,9 μεγάκυκλους και πλέον στο www.radio-net.gr σε όλο τον κόσμο!

Η REDCOM ανέλαβε τον ανασχεδιασμό και ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας καθώς και την προώθησή του στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης.

Aldies Hellas

Aldies Hellas

Η ALDIES Hellas είναι μία εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή υπερσύγχρονων μητρών αλουμινιού αλλά και την εμπορία τους. Ο Όμιλος ALDIES είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής καλουπιών εξώθησης αλουμινίου στην Ευρώπη για περισσότερα από 35 χρόνια, επενδύοντας συνεχώς σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και αναπτύσσοντας νέες τεχνικές κατασκευής για τη βελτίωση της ποιότητας και της διάρκειας ζωής των προϊόντων της.

Η REDCOM ανέλαβε τον σχεδιασμό, ανάπτυξη και φιλοξενία της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας.

ΡΟΔΟΠΑΡΕΑ

ΡΟΔΟΠΑΡΕΑ

Ένας ζεστός ανθρώπινος χώρος.

ΡΟΔΟΠΑΡΕΑ

Ένας ζεστός ανθρώπινος χώρος. Μια μικρή κοινωνία, χαρούμενη και δραστήρια, που το «μικρό» της μέλος θα μαθαίνει, θα γνωρίζει το περιβάλλον που ζει αλλά και τον εαυτό του, θα αναπτύσσει την προσωπικότητά του.

H REDCOM Digital Media, ανέλαβε τον σχεδιασμό και κατασκευή της νέας ιστοσελίδας για τον Βρεφικο, Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο “Ροδοπαρέα”.

KING QUEEN FASHIONROOM

KING QUEEN FASHIONROOM

To King Queen Fashionroom είναι ένα κατάστημα ρούχων με έδρα τα Καμένα Βούρλα. Προσφέρει ξεχωριστή τάση στο γυναικείο αλλά και ανδρικό ρούχο, υψηλής ποιότητας αλλά και προσιτής τιμής. Στο King Queen θα βρείτε ακόμη γυναικεία και αντρικά αξεσουάρ.

FTHIA TERRA – OLIVE OIL DELICACIES

FTHIA TERRA – OLIVE OIL DELICACIES

Η Fthia Terra είναι μία σύγχρονη εταιρεία που παράγει προϊόντα ελιάς, όπως βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και μαύρες βιολογικές ελιές.

Η Fthia Terra βρίσκεται στην εύφορη γη της Πελασγίας, όπου βρίσκονται και οι βιολογικά καλλιεργημένοι ελαιώνες της οικογένειας Κουσβαντέλου.

Η REDCOM δημιούργησε για την Fthia Terra ένα presentation website της επιχείρησης αλλά και των προϊόντων που παράγει, καθώς επίσης αναλάβαμε τον στρατηγικό σχεδιασμό και προώθηση του νέου website μέσω του Google Ads.

theJUKEbox MULTICHANNEL RADIO

theJUKEbox MULTICHANNEL RADIO

Ανεβάσαμε τον νέο radio

theJUKEbox MULTICHANNEL RADIO

Ανεβάσαμε τον νέο radio JUKEbox.

To theJUKEbox.gr είναι ένα πολυκάναλο ραδιοφωνικό δίκτυο εκπέμποντας από την Λαμία σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου. Προσφέρει μία μοναδική υπηρεσία για τους λάτρεις της μουσικής, από classic και hard rock, μέχρι alternative, 80s, funk & soul και Music Cafe, Folk Rock, Blues και Jazz.

To theJUKEbox.gr είναι μία πολυκάναλη ραδιοφωνική υπηρεσία που εστιάζει σε πολλά μουσικά είδη, προσεχτικά επιλεγμένα με την καλύτερη ποιότητα ήχου και φυσικά 100ommercial-free.

Το theJUKEbox.gr είναι brand της REDCOM Digital Media

ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΡΑΦΕΡΗ – Δικηγορικό Γραφείο (Under cons

ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΡΑΦΕΡΗ – Δικηγορικό Γραφείο (Under cons

H REDCOM Digital Media, ανέλαβε τον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδας για το δικηγορικό γραφείο της Αργυρώς Καραφέρη.

Σύντομα online!

Πρωτοπορία – Μεσιτικό Γραφείο

Πρωτοπορία – Μεσιτικό Γραφείο

Η Αγορά και η πώληση ακινήτου κάθε είδους είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία με πολλούς αντικειμενικούς και υποκειμενικούς παράγοντες, συχνά με έλλειψη διαφάνειας και πολλές παγίδες. Όραμα του ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, είναι να διευκολύνει αυτή τη διαδικασία και να αλλάξει τον τρόπο που πραγματοποιείται η αγορά και η πώληση ακινήτου στην Ελλάδα.

Αναλάβαμε τον σχεδιασμό και φιλοξενία του νέου website για το μεσιτικό γραφείο Πρωτοπορία. Μία σύγχρονη ιστοσελίδα, λειτουργική για τον χρήστη που μπορεί να αναζητά…

GIANNIS AVGERINAKOS

GIANNIS AVGERINAKOS

Στην υπηρεσία του ποιοτικού

GIANNIS AVGERINAKOS

Στην υπηρεσία του ποιοτικού χειροποίητου επίπλου από το 1956, το Εργοστάσιο Επίπλων Αυγερινάκος προσφέρει ποιότητα και γνώση που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, σε τιμές εργοστασίου.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή και κατασκευή επίπλων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Η REDCOM δημιούργησε μία σύγχρονη παρουσίαση με μίνιμαλ σχεδιασμό, παρουσιάζοντας τα προϊόντα της εταιρείας με τον καλύτερο τρόπο.

CA.BA.RE. Lamias

CA.BA.RE. Lamias

Ο Σύλλογος Εστιατορίων Ψητοπωλείων Καφετεριών

CA.BA.RE. Lamias

Ο Σύλλογος Εστιατορίων Ψητοπωλείων Καφετεριών Μπάρ και συναφών Επαγγελμάτων Δήμου Λαμιέων ιδρύθηκε το 1988 και περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό επαγγελματιών της περιοχής.

Απώτερος σκοπός της λειτουργίας του, είναι η συνεχής και αδιάκοπη μέριμνα των ζητημάτων που προκύπτουν στα συμπεριλαμβανόμενα επαγγέλματα. Μέσω μιας εκλεγμένης διοίκησης, τηρώντας πιστά το συμφωνηθέν καταστατικό, δίδεται η δυνατότητα σε όλα τα μέλη να ενημερωθούν για τρέχοντα θέματα, να αντιμετωπιστούν κοινά προβλήματα, να συμβουλευτούν, να προβάλλονται συλλογικά.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η συσπείρωση και σύσφιξη…

Margianos Furniture

Margianos Furniture

H Margianos Furniture λειτούργησε

Margianos Furniture

H Margianos Furniture λειτούργησε αρχικά ως κατάστημα λευκών ειδών και προϊόντων ύπνου το 1994 στο κέντρο της Λαμίας και από το 1998 ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της και στον χώρο του επίπλου και της εσωτερικής διακόσμησης.

Η REDCOM δημιούργησε ένα εύχρηστο, λειτουργικό και minimal website, για την προώθηση της επιχείρησης στο διαδίκτυο.