Νέα σαιζόν για την REDcom – Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα εμπιστοσύνη σας

Μία νέα σαιζόν ξεκινά και για την REDcom Creative Agency και σκεφτήκαμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους πελάτες μας.

Ένα καλοκαίρι έφυγε και μέσα σε αυτό γνωρίσαμε νέους ανθρώπους και αναπτύξαμε τις e-ιδέες τους.

Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους ήταν ο Έλπης και η Δώρα με το www.nisi.com.gr με ατελείωτες ώρες στα γραφεία μας για να βγάλουμε ένα πολύ όμορφο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τον Κώστα και την Θώμη με το www.hoteldelta.gr, το πραγματικά «δύσκολο” ήταν βγάλουμε μία νυχτερινή φωτογραφία, τα καταφέραμε όμως.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε την Ρούλα με το www.ne-ro.gr, στήσαμε ένα όμοφρο site για την επιχείρηση της και η αλήθεια είναι ότι το δουλεύουμε ακόμη.

Ευχαριστούμε επίσης τον Ηλία με το www.radiolefkimmi.gr, σύντομα για τον Ηλία και τον σταθμό του θα έχουμε την νέα έκδοση του website του, πιο νεανική και πιο διαδραστική.

Ένα ευχαριστώ και στην Σοφία με το www.stavrakilaw.gr, η Σοφία είναι πάντα το πρώτο πρωινό τηλέφωνο.

Για το καλοκαίρι που μας πέρασε, ευχαριστούμε και τον Ιάκωβο με το www.ecoboard.gr, ήθελες το website του, τις επαφές και τα email του να υπάρχουν στο κινητό του και φυσικά του δημιουργήσαμε μία πολύ εύχρηστη εφαρμογή.

Το καλοκαίρι όμως τελείωσε, επιστρέψαμε και ετοιμάζουμε και τις νέες μας υηπρεσίες.

 

By | 2017-09-12T20:39:08+00:00 Σεπτέμβριος 12th, 2017|Διάφορα|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.