Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας, είναι η…βιτρίνα σας προς τους υποψήφιους πελάτες σας!

Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας, για την προβολή των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας 24 ώρες το 24ωρο. Στην REDcom Creative Agency, η κύρια ενασχόληση μας είναι η ανάπτυξη σύγχρονων ιστοσελίδων και η προώθηση τους στον παγκόσμιο ιστό.

Κατασκευή ιστοσελίδων με στόχευση σε περιεχόμενο και λειτουργικότητα

Στην REDcom ακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις του Web Design, σχεδιάζοντας και αναπτύσοντας ιστοσελίδες με κύριο γνώμονα το περιεχόμενο και την λειτουργικότητα, συνθέτοντας έτσι ένα άρτιο και φιλικό περιβάλλον προς τον χρήστη.

Στην REDcom ακολουθούμε μία μεθοδολογία: Ευχρηστία, πρωτοτυπία και υψηλή αισθητική για την άριστη λειτουργία της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας.

Λατρεύουμε το WordPress

Λατρεύουμε το WordPress γι’αυτο και στην REDcom το χρησιμοποιούμε στο 95% τουλάχιστον από τα project που έχουμε υλοποιήσει.

Είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου. Οι δυνατότητες που προσφέρει το WordPress μας προσφέρει μία πλήρως επεκτάσιμη, αξιόπιστη και διαχειρίσιμη ιστοσελίδα που μετά από μία σύντομη εκπαίδευση, θα μπορείτε να ενημερώνετε ανα πάσα στιγμή χωρίς την δική μας συνδρομή.

Στην REDcom Creative Agency στηρίζουμε την πλατφόρμα του WordPress αναπτύσσοντας και δικά μας plugins τα οποία και χρησιμοποιούμε σε έργα πελατών μας

Website και μηχανές αναζήτησης

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας πρέπει να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, μιας και θα είναι από τις σημαντικότερες πηγές επισκεψιμότητας.

Στην REDcom δίνουμε ιδιαίτερη βάση στο SEO της ιστοσελίδας σας αναπτύσσοντας σωστά το indexing για να μπορούν οι επισκέπτες ή οι υποψήφιοι πελάτες να σας βρίσκουν εύκολα μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Με την ολοκλήρωση της ανάπτυξης και σχεδίασης, στέλνουμε τον χάρτη της ιστοσελίδας (sitemap) σας στις μηχανές αναζήτησης.

Πλοήγηση & Ταχύτητα φόρτωσης

Το page speed, δηλαδή η ταχύτητα φόρτωσης μίας ιστοσελίδας, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ολοκληρωμένη επιτυχία ενός website.

Όταν κάποιος επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας για πρώτη φορά, έχετε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να τον κρατήσετε σε αυτό, να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας και τέλος να κάνει την αγορά ή να επικοινωνήσει μαζί σας. Ουσιαστικά, αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα είναι ο χρόνος που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας για να αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη σας.

Στην REDcom βελτιστοποιούμε όλα τα γραφικά, φωτογραφίες και αρχεία της ιστοσελίδας σας και σε συνδυασμό με τους servers μας για την φιλοξενία της, πετυχαίνουμε μία εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης.

Ιστοσελίδα και Τεχνική Υποστήριξη

Η συνεργασία μας δεν σταματά μόλις “ανεβάσουμε” στην ιστοσελίδα σας. Παραμένουμε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Στην REDcom δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην τεχνική υποστήριξη τόσο για την ιστοσελίδα όσο και τον server που την φιλοξενεί. 

Οι εργασίες τεχνικής υποστήριξης καλύπτουν αναβαθμίσεις της πλατφόρμας διαχείρισης και των μηχανισμών της μέχρι την απόλυτη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, διατηρώντας την έτσι πάντα ασφαλή και ενήμερη.