Άλλη μία συνεργασία στα…σκαριά με την LeaseWeb

Η REDcom σε λίγες ημέρες ξεκινά άλλη μια στρατηγική συνεργασία στον χώρο της φιλοξενίας ιστοσελίδων και web εφαρμογών με την LeaseWeb.

Το υψηλής ασφαλείας Datacenter της εταιρίας Leaseweb, το EvoSwitch, εδρεύει στο Haarlem της Ολλανδίας σε μία έκταση 9.000 m², με υποδομές που παρέχουν δυνατότητα ανάπτυξης και επέκτασης στα 40,000m² .
Το Datacenter φέρει πιστοποίηση ISO 9001 και 27001 και η αξιοπιστία του διασφαλίζεται με:
  • Α+ Β- τροφοδοσίες ρεύματος.
  • Διπλές γεννήτριες.
  • Backup τροφοδοτικά αδιάλειπτης λειτουργίας.
  • Δυνατότητα επέκτασης της τροφοδοσίας από 20 MW στα 80MW.
  • Για την διατήρηση της μέγιστης δυνατής ασφάλειας και ακεραιότητας των εγκαταστάσεων, οι υποδομές είναι πλήρως αντιπυρικές ενώ προστατεύονται από VESDA σύστημα πυρόσβεσης.
Το EvoSwitch αποτελεί ένα από τα DataCenters με τα χαμηλότερα ποσοστά ενεργειακών δαπανών παγκοσμίως και αυτό επιτυγχάνεται με τους ακόλουθους τρόπους:
  • Δρα πράσινα και συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμη οργανισμό Climate Neutral Group, που μάχεται για την εξισορρόπηση των επιπέδων διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα. Η λειτουργικότητα του DataCenter αξιοποιεί πράσινη ενέργεια, αποφεύγοντας μεγάλες ενεργειακές δαπάνες και συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην εξισορρόπηση του CO2. Η τεχνολογία Cold Aisle Corridor εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή κυκλοφορία και κατανομή του αέρα, με αποτέλεσμα την ψύξη των servers με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.
  • Το ΕvoSwitch είναι μέλος του Green Grid, μιας παγκόσμιας κοινοπραξίας μεταξύ εταιριών για την βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας στα Data Centers. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, το EvoSwitch βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση μεθόδων για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής ενεργειακής αποδοτικότητας, έχοντας επιτύχει με αυτόν τον τρόπο στις σχετικές μετρήσεις “1.5” ως ποσοστό PUE. Η συγεκριμένη μεταβλητή (Power Usage Effectiveness) αποτελεί μέτρηση για την ενεργειακή αποδοτικότητα με βέλτιστη τιμή το “1”.
©REDcom 2018